За мен

Добре дошли!

Мисията ми е да събудя силата във всеки, който е готов да срещне себе си.

Може би най-голямото влияние върху мен беше това, че прекарах детството си като гиманстичка. Спорта изгради характер на дисциплина и стремеж към върха. Това не винаги е позитивно, но пък ме въвлече в интересен живот да преследвам недостижимото. 

Едно малко момиче от Сливен, порасна да бъде жена, която вярва, че подкрепяйки други, ние изграждаме себе си. Виждайки най-доброто в човека насреща, ние намираме най-доброто в нас самите. 

Днес работя със спортисти, артисти, бизнесмени, пенсионери, хора с различни професии и трудности. Правя това, което съм правила цял живот – работа с тялото и духа.  Преподаването ме кара да бъда по-добър човек.    

Практикувам йога от 2006-та година, а медитация започнах година по късно. През 2016 създадох първият YouTube канал за йога на български език. Сертифициран учител съм с Yoga Alliance по виняса и ин йога със специализация по хранителна и дихателна система с учители David Lurey и Miriam Wagner

yogastanya.com създадох за да имаме наше общо място. Тук може да намерите информация за услугите, които предлагам с клиенти онлайн, на място в Брюксел, или за бъдещи събития в България. Тук е и мястото да споделите вашите впечатления и очаквания. 

Най-сърдечни поздрави,

Таня